Izrada web stranica po narudžbi

U današnje vrijeme proizvodi i usluge sve se više traže putem interneta, a upravo web stranica predstavlja izlog Vaše tvrtke. Web stranica mora biti visoko pozicionirana na tražilicama kako bi potencijalni klijenti među konkurencijom posjetili upravo Vašu stranicu, dizajn mora biti moderan i upečatljiv kako bi web stranica privukla pažnju posjetitelja i naravno informativna kako bi posjetitelji i potencijalni klijenti pronašli sve potrebne informacije o željenom proizvodu ili usluzi te Vašu web stranicu preporučili svojim poslovnim partnerima i prijateljima.

Mi Vam nudimo izradu web stranice potpuno prilagođene Vašim željama i potrebama, od dizajna i tehničkih rješenja do cijene koju određujete sami ovisno o raspoloživom budžetu. Svaka web stranica ima jedinstven dizajn koji u suradnji s Vama osmišljava naš dizajnerski tim, CMS sustav čija kompleksnost ovisi o Vašim željama i potrebama (CMS sustav nije obavezan) te je potpuno SEO optimizirana i prilagođena Google-u i ostalim tražilicama.

Vrijeme izrade i cijena pojedine web stranice ovise o kompleksnosti iste, a navedeni se uvjeti dogovaraju prije početka same izrade.

Kako biste barem djelomično dobili uvid u naš način rada, ovdje možete pogledati neke od zadnjih web stranica koje smo izradili za klijente različitih profila koji su u suradnji s našim dizajnerskim i tehničkim timom odabrali individualna i jedinstvena rješenja za svoje tvrtke.

 

Neke od naših zadnjih radova pogledajte na: Web stranice po narudžbiJezici / Languages

Tvrtka

Tvrtka

Održavanjem kvalitetnih odnosa s klijentima i dobrom internom organizacijom, nastojimo udovoljiti zahtjevima sve naprednijeg tržišta.

Vremenska prognoza

Kontakt

Kontakt

Za sve informacije i upite obratite nam se s punim povjerenjem putem telefona ili kontakt obrasca.

Tel: 097/ 767 5783

Brojač posjeta